Zvuci svemira

Stvarni zvuci svemira!?

Written by admin

Iako je svemir virtualni vakuum, to ne znači da nema zvuka u njemu. Zvuk postoji u vidu elektromagnetskih vibracija. Posebno dizajnirani instrumenti na brodu NASA-ine svemirske sonde koristili su plazma antenu za snimanje vibracije, u rasponu ljudskog sluha (20-20,000 CPS)

Ispostavilo se da svemir stvara najljepšu muziku … ako znate kako da slušate.

Otkako su se ovi zvukovi pojavili 1992. godine na CD-u “Symphonies of the Planets” (Simfonije planeta), oni izazivaju divljenje, ali i različite špekulacije. Glavna se odnosi na to da li su u pitanju autentični zvuci svemira, budući da u svemiru, kao virtualnom vakuumu, zvuk nema medij kroz koji će putovati.

Mi vam predlažemo da mnogo ne razmišljate i ne špekulišete, nego da se jednostavno prepustite ovim čudesnim zvukovima, jer su naprosto očaravajući. Pripremite se da budete potpuno očarani ovim nestvarnim, ali stvarnim zvucima svemira. Ne možete naći bolju muziku za opuštanje, meditaciju, lucidno sanjanje, astralnu projekciju, ili bilo kakvo mistično ili vjersko iskustvo. Opustite se, stavite slušalice i uživajte u ovom jedinstvenom iskustvu!

About the author

admin

Leave a Comment